BlackWhite

Seurasimme epätavallista valokuvamatkaa eeppisiin maisemiin Pohjois-Norjassa marraskuussa 2020. Pieni ruotsalainen neljän hengen ryhmä lähti seikkailuun päästäkseen tappajavalaiden läheisyyteen. Täydellinen unelma oli vapaasukeltaa valaiden kanssa niiden luonnollisessa elinympäristössä ja ikuistaa se kameraan. Matka arktisille olosuhteille oli menestys Jokasafe® -käsineiden avulla. Yksi tiimin jäsen Linus Svenssonin halusi jakaa heidän käyttäjäkokemuksensa Jokasafe® -käsineistä tämän upean matkan aikana. Hän haluaa työskennellä mieluummin tuotteiden kanssa, joiden hän tietää olevan laadukkaita, ja jotka pitää kätesi kuivina ja lämpiminä.

“Maisemat olivat aivan upeita. Aluksi ei ollut paljoakaan kalastusaluksia, joten tungosta ei ollut ollenkaan. Oli enemmänkin me ja valtameri ja muutamat valaat. Meillä oli aikaa nauttia näkymistä ennen kuvaamisen aloittamista. On äärimmäisen tärkeää, että ankarassa ympäristössä olisi hyvät käsineet, koska kädet ovat tärkeässä osassa silloin, kun jotain todella tapahtuu ja on vedettävä nopeasti liipasimesta.”

"Lennätimme aika paljon droneja. Olin melko yllättynyt Jokasafe® -käsineistä, koska olen kuitenkin käyttänyt niitä aika paljon ennenkin. JokaTherm käsine oli superhelppo riisua, jos tarvitsit tehdä jotain paljon tarkempaa työtä, mutta myös silloin, kun piti ottaa kiinni dronesta. Käsineet toimivat oikein hyvin. Ne ovat myös turvalliset, kun nostat sormesi liian korkealle, käsineet suojaavat niitä. Meille ei sattunut yhtään onnettomuutta sormien kanssa tänä vuonna. On ollut ilo käyttää käsineitänne.”