Jokamuovi Oy - JokaSafe

Referenssit

Rakastuin näihin käsineisiin, koska työskentelemme suolakurkkujenparissa monesti ulkona Michiganissa Yhdysvalloissa. Talvisin täällä on kylmää ja kosteata. Rukkaset olivat ensimmäinen käsinepari, joissa koskaan huomasin, että käteni pysyivät kuivina ja hyvin lämpiminä. Työni on erittäin haastavaa työvaatteille ja -käsineille, joten käytän yleensä parin talvessa. Myös työkaverini ovat rakastuneet näihin hanskoihin!

Richard Schott, Michigan, USA

HilametHilamet Oy tekee lämpökäsittelypalvelua Suomessa. Hilamet on erikoistunut induktio- ja hiilletyskarkaisuun ja nitraukseen sekä hehkutukseen ja nuorrutukseen.

Käytämme esimerkiksi Induktiokarkaisussa kappaleen käsittelyssä JokaOiler 35SP-käsinettä. Ne ovat kestävämmät kuin kilpailevat tuotteet ja kuivaan kappaleeseen niillä loistava pito ja märkäänkin kappaleeseen vähintään yhtä hyvä pito kilpailevissa tuotteissa.

Hannu Kangas,
tuotantopäällikkö Hilamet Oy

Olemme käyttäneet sukelluspukujen suojahanskoina Jokasafe tuotteita 80-luvulta asti.

35 vuoden kokemuksella voin todeta että, Jokasafe-hanskat on todettu markkinoiden parhaaksi!

Jukka Teleni, CEO Oy Baltic Divers Ltd

Hydrostroij, Kalastus ja rakennusosasto
Sahalinin saari. Venäjä.
www.gidrostroy.com/contacts.html

Ivan Yarygin käyttää pneumaattista iskuvasaraa rakennuksen purkutöissä käyttäen JokaSafen JokaHold35 -käsineitä.

”Olemme käyttäneet Jokasafen hanskoja jo yli 20 vuotta. Hanskoilla saa erinomaisen pitävän otteen sekä kaloista että havaksesta. Käytämme käsineitä sekä rysäkalastuksessa että talvisin verkkokalastuksessa, kun kalastamme verkoilla jään alla. Talvisin käytämme JokaTherm-rukkasta ja kesällä eniten JokaTop-mallia” Kuva: www.kivikangas.fi Lue linkistä lisää talviverkkokalastus vinkkejä ja oppeja!

Tarmo Tolvanen, Vendace Ky www.hoitokalastus.fi

 

A Passage Through Ice'A Passage Through Ice' Purjehdus retkikunnasta tuli ensimmäinen purjehdusvene historiassa , joka purjehti läpi M'Clure salmen Kanadan Arktisissa osissa vuonna 2012, ja he purjehtivat napapiiriä Pitkin Alaskan rannikolta pohjoisinta luoteisväylää Pitkin, jota koskaan aiemmin ei ollut purjeveneellä menty läpi.

Kansainvälisessä ryhmässä oli mukana Edvin Buregren, Nicolas Peissel and Morgan Peissel. He viettivät kolme kuukautta merellä 31 jalkaisessa veneessä Newfoundlandistä Kanadasat Grönlanntiin, läpi Kanadan Arktisten alueiden tutkien pienenevää pohjoisnavan jääpeittettä ja tuoden ilmastomuutosta ihmisten tietoisuuteen.

Ryhmä käytti JokaSafen käsineitä ja rukkasia tutkimusretkellä. Käsineet pitivät käden lämpöisinä ja kuivina todella ankarissa olosuhteissa.

Sakhalin MachinerySakhalin Machineryon toiminut Caterpillar jälleenmyyjänä Sahalinissa Venäjällä vuodesta 2002 alkaen.

www.sakhalinmachinery.ru

Anton Dubina työskentelee kuvassa Caterpillar koneiden JokaHold-hanskoissa parissa.

Lauri MäkinenOlimme useamman venekunnan kanssa kalastamassa Ruotsin ja Bornholmin välillä kylmässä kevätsäässä, kädet pysyivät kuivina ja lämpöisinä ja käsineet sopivat kaikkiin hommiin itse veneessäkin ja kalasta saa mahtavan pitävän otteen grippipinnan ansionsa. Kalaa ylöskelattaessa otin hanskan pois kädestä, jotta tuntuma kelaukseen pysyi parempana, mutta aivan tosi lämmin hanska on. Myös haavista ja nostokoukusta saa tosi pitävän otteen.

Lauri Mäkinen,
uistelukalastaja

HakiKuvissa työntekijä Péter on tekemässä koekalastusta kalan koon ja terveyden tarkastusta varten HAKIssa Szarvasissa “Käsineessä todella hyvä pito verkkoon ja kalaan”

HAKI,
Tutkimusinstituutti (kalankasvatus ja vesiviljely)
Szarvas, Hungary

Teemu Iso-PellinenTeemu Iso-Pellinen on käyttänyt työssään JokaTherm rukkasia jo vuosia. Nämä ovat parhaat työkäsineet koskaan, hän kertoo. Kädet eivät ole kylmät ikinä ja näistä ei mene mikään lävitse. JokaThermit ovat lämpimimmät hanskat ikinä!!

Teemu Iso-Pellinen,
jätteenkuljetus yrittäjä

Mallaskosken Panimo” Panimotyössä puhtaus on enemmän kuin puoli ruokaa. Käsittelemme panimopesuaineita päivittäin useasti ja parhaimmat käsineet tähän työhön tulevat JokaSafelta.”

Jyri Ojaluoma,
Panimomestari

Mallaskosken Panimo