Jokamuovi Oy - JokaSafe

Metsätyöhanskat, MaataloushanskatHanskat pesemiseenTalvihanskat ja -käsineet, Hiekkapuhalluskäsineet ja -hanskat, Hanskat kalastukseen ja kalankasvatukseenTalvikalastushanskat ja pilkkirukkaset

JokaSafe sosiaalisessa mediassa

JokaSafe Facebook JokaSafe Instagram JokaSafe Youtube JokaSafe LinkedIn JokaSafe Twitter

 

 
JokaSafe tuotteet

Paras ote työntekoon

JokaSafe -työkäsineet – suomalaista laatua, mukavuutta ja kestävyyttä

Suomessa jo vuodesta 1960 saakka valmistetut JokaSafe-käsineet on suunniteltu vaativaan ammattilaiskäyttöön. Käytämme valmistuksessa laadukasta eurooppalaista PVC-materiaalia ja puhdasta puuvillaa.

Asiakkaamme arvostavat erityisesti sitä, että käyttämällä tuotteitamme, kädet saavat suojan ääriolosuhteita, kemikaaleja, kemikaaliseoksia ja mekaanista kulutusta vastaan.

Olemme tehneet kovasti töitä viimeisten vuosien aikana parantaaksemme toimintaamme. Yhtenä osoituksena siitä on Lloyd's Register Quality Assurancen myöntämät ISO sertifikaatit toiminta- ja ympäristöjärjestelmillemme.

Kaikki JokaSafe-tuotteet ovat läpäisseet Suomen Työterveyslaitoksen suojaintestauksen ja kuuluvat kolmanteen kategoriaan (suojaavat hengenvaaraa vastaan).

Haasta meidät! Kerro millainen käsine on sopiva juuri sinulle.

joka_sertifikaatit

Luotettava yhteistyökumppani

Työkäsineet vaativaan käyttöön

Me JokaSafe -käsineiden valmistajana haluamme, että sinun kätesi ovat suojassa kun työskentelet. Jokainen valmistamamme tuote on Suomessa valmistettu ja testattu Europaan Unionin suojainvaatimusten mukaisesti. Olemme ylpeitä siitä, että voimme valmistaa tuotteemme suomalaisella ammattitaidolla ja yli 55 vuoden kokemuksella.

Toivomme, että sinä löydät mallistostamme juuri sopivan tuotteen. Työkäsineitämme tarjoavat kaikki hyvinvarustetut suojainten jälleenmyyjät Suomessa ja ulkomailla, ja haluamme erityisesti panostaa tuotteidemme loppukäyttäjien suojaintarpeiden selvittämiseen.

Tarkista Jokasafe -työkäsineiden saatavuus

Löydä jälleenmyyjäsi