Ole hyvä ja hyväksy evästeet nähdäksesi videon.

linkki onlinestore
 
JokaSafe tuotteet

Paras ote työntekoon

Onhan siinä Avainlippu?
Jokasafe -tuotteissa on!

Evijärvellä, Etelä-Pohjanmaalla jo vuodesta 1960 saakka valmistetut Jokasafe-käsineet on suunniteltu vaativaan käyttökohteisiin.
Käytämme valmistuksessamme 100% puuvillaa ja PVC-muovin pinnoitteeseen valmistamme itse Suomessa laadukkaista eurooppalaisista raaka-aineista.

Asiakkaamme arvostavat erityisesti sitä, että käyttämällä tuotteitamme, kädet saavat suojan ääriolosuhteita, kemikaaleja, kemikaaliseoksia ja mekaanista kulutusta vastaan.

Kaikki TopGrip® by Jokasafe -tuotteet valmistetaan Suomessa.

Yrityksen toimintajärjestelmän on auditoinut ja sertifioinut Lloyd’s Register Quality Assurance.

ISO 9001:2015 -laatujärjestelmä ja ISO 14001:2015 -ympäristöhallintajärjestelmä

Kaikki valmistamamme Jokasafe-tuotteet ovat SGS Fimkon vaatimustenmukaisuuden seurannassa ja kuuluvat kolmanteen kategoriaan (suojaavat hengenvaaraa vastaan). Olemme jäseniä Suomen työturvallisuuden liitossa (STYL ry) sekä Työsuojelupäälliköissä.

Haasta meidät! Kerro millainen käsine on sopiva juuri sinulle.

  

 

 

Luotettava yhteistyökumppani

Työkäsineet vaativaan käyttöön

Me JokaSafe -käsineiden valmistajana ja maahantuojana haluamme, että sinun kätesi ovat suojassa kun teet töitä. Jokainen valmistamamme ja maahantuomamme tuote on Suomessa sertifioitu ja testattu Europan Unionin suojainvaatimusten mukaisesti. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota tuotteemme suomalaisella ammattitaidolla ja 60 vuoden kokemuksella.

Toivomme, että sinä löydät mallistostamme juuri sopivan tuotteen. Työkäsineitämme tarjoavat kaikki hyvinvarustetut suojainten jälleenmyyjät Suomessa ja ulkomailla, ja haluamme erityisesti panostaa tuotteidemme loppukäyttäjien suojaintarpeiden selvittämiseen.

Tarkista Jokasafe -työkäsineiden saatavuus

Löydä jälleenmyyjäsi