Käsineiden kokotaulukko

Avaa kokotaulukko

Mediatiedostot jälleenmyyjille

jokasafe mediafiles 2018

Mediapankki (Dropbox) 

 

Kestävät työhanskat päivittäiseet käyttöön

Oikeanlaiset työkäsineet tekevät työskentelystä sujuvampaa. Jokasafe Oy on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut valmistamaan korkealaatuisia työturvallisuustuotteita. Vaativaa ammattilaiskäyttöä kestävät Jokasafe®-työhanskat suojaavat käsiä ääriolosuhteilta, kemikaaliseoksilta ja mekaaniselta kulutukselta. Itse valmistamiemme tuotteiden lisäksi tuomme käsineitä myös maahan tarkkaan valikoiduilta valmistajilta. Tuomme käsineitä maahan valmistajien omilla, mutta myös tutulla Jokasafe® -tuotemerkillä. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Yhteystiedot

Suojakäsineet suomalaista laatua

Kaikki Avainlipulla varustetut työkäsineet ovat valmistettu Evijärvellä, Etelä-Pohjanmaalla. Parhaan otteen työntekoon olemme saavuttaneet suunnittelemalla tuotteemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Jo 60 vuoden ajan olemme tehneet työnteosta turvallisempaa esimerkiksi kuljetusalalla ja eri teollisuudenaloilla.

Laaja valikoima erilaisia käsineitä

Meiltä saat korkealaatuiset työkäsineet kaikkeen käsillä työskentelyyn. Tarjoamme monipuolisen valikoiman, josta löytyvät hanskat niin yleiskäyttöön kuin erikoistehtäviinkin. Esimerkiksi kemikaalikäsineet, asentajahanskat, kalastushanskat, piikkirukkaset, maataloushanskat sekä metsätyöhanskat löydät meiltä. Tuotteisiimme kuuluvat rouhepintaiset hanskat, pinnoitetut käsineet, synteettiset työkäsineet, vedenkestävät hanskat sekä erikoispitkät hanskat. Tutustu tarkemmin tuotteisiimme!

Meiltä saat hanskat logistiikka-alalle, kuten varastoon, terminaaliin ja kaikkiin kuljetuksiin. Jokasafe®-käsineet soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi rahdin, öljyn ja jätteen kuljetukseen liittyviin töihin. Valikoimastamme löytyvät myös kemianteollisuuden suojakäsineet, jotka kestävät hyvin liuottimia ja muita kemikaaleja.

Miksi kannattaa valita Jokasafe®-työkäsineet?

Tuotteemme tunnetaan korkeasta laadustaan ja kestävyydestään. Tuotteidemme keskeisimpiä ominaisuuksia ovat korkea kylmäkestävyys, kemikaalikestävyys sekä mekaaninen kestävyys. Jokasafe®-työkäsineitä käyttämällä kädet saavat suojan ääriolosuhteita, kemikaaleja sekä mekaanista kulutusta vastaan.

Vinyylikäsineet 100 % puuvillaa

Valmistamamme työkäsineet ovat vinyylikäsineitä, joiden PVC-muovipinnoitteen olemme valmistaneet itse Suomessa. Vinyylipintaisten työkäsineiden materiaalina on käytetty 100 % puuvillaa ja laadukkaita eurooppalaisia raaka-aineita. Kaikki Jokasafe®-työkäsineet ovat läpäisseet Suomen Työterveyslaitoksen (SGS) suojainsertifioinnin, ja ne kuuluvat kolmanteen kategoriaan, eli suojaa hengenvaaraa vastaan. Kaikki suojakäsineet on testattu Euroopan Unionin suojainvaatimusten mukaisesti.

Räätälöidyt hanskat asiakkaiden tarpeisiin

Jos et löydä työtehtäviisi sopivaa käsinettä valikoimastamme, voimme valmistaa sellaisen räätälöidysti tarpeidesi mukaisesti. Tuotekehityksemme vastaanottaa mielellään ideoita ja ajatuksia uusien käsinemallien kehittämiseksi yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Haluamme kehittää ja myydä tuotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme suojaustarpeita.

Jokasafe®-työhanskojen jälleenmyynti

Jälleenmyynti palvelee asiakkaita ympäri Suomen ja myös ulkomailla. Nykyään Jokasafe®-työkäsineitä myydään jopa 25 eri maassa. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät kotisivuiltamme. Ammattitaitoinen myyntitiimi vastaa mielellään tuotteita koskeviin kysymyksiisi. Kysy lisää ja tervetuloa ostoksille! Yhteystiedot

 

Jokasafe® YouTubessa

Jokasafe videot