Jokasafe on ensimmäinen vinyylikäsineiden valmistaja, jolla on uuden kestävän kehityksen BIOVYN™ vinyyliin perustuva mallisto. Osana kestävän kehityksen strategiaansa Jokasafe on lisännyt käsinevalikoimaansa Jokasafe® -biovinyylikäsineet, joissa on BIOVYN™ vinyyliä, joka on valmistettu 100 % uusiutuvasta raaka-aineesta.

BIOVINYYLI ON SEURAAVAN SUKUPOLVEN VINYYLI

Tietous ja huoli muovien aiheuttamista haitoista ympäristölle ovat lisääntyneet huomattavasti viime vuosina. Muoviin liittyvistä ympäristöongelmista haluttaisiin päästä eroon ja se tulisi korvata kokonaan vaihtoehtoisella materiaalilla. Mutta muovilla on tärkeä rooli, jota emme usein edes tiedosta. Jotta Jokasafe voisi tarjota turvalliset ja luotettavat suojakäsineet, muovi eli vinyyli tulee siinä asiassa tärkeäksi materiaaliksi. Vinyyliin ei imeydy eikä siitä liukene mitään. Voit turvallisesti upottaa Jokasafe®-käsineet kemikaaleihin, öljyihin ja muihin seoksiin pelkäämättä, että vaaralliset aineet imeytyvät käsineen läpi iholle. Vinyyli on kestävä, jota voi käyttää, käyttökohteesta riippuen, lukuisia kertoja uudestaan. Jokasafe haluaa kuitenkin taistella ilmastonmuutosta vastaan ja on lisännyt osana kestävän kehityksen strategiaa valikoimaansa Jokasafe® -biovinyylikäsineitä, joiden valmistuksessa on käytetty BIOVYN™, seuraavan sukupolven vinyyliä.

Mitä tarkoittaa biovinyyli?

Biovinyylituotteiden pääraaka-aine on peräisin suomalaisista havumetsistä. Euroopan johtavan vinyylituottajan INOVYNin kehittämä ja 100 % uusiutuva BIOVYN™-vinyyliraaka-aine on valmistettu puusta, tai tarkkaan ottaen se on UPM metsäteollisuuden sivutuote. Tästä sivutuotteesta valmistetaan bioetyleeniä vinyylin raaka-aineeksi. Uusiutuva BIOVYN™-raaka-aine vähentää hiilijalanjälkeä jopa 74 % tavalliseen fossiiliseen raaka-aineeseen verrattuna. Ominaisuuksiltaan biovinyylituotteet vastaavat tavanomaisia fossiilisia vinyylituotteita, joten ne ovat edelleen erittäin kestäviä ja tarjoavat erinomaisen suojan kemikaaleja ja mekaanista hankausta sekä äärimmäisiä sääolosuhteita vastaan.

Lisätietoja

Ville Sulkakoski
Jokasafe Oy
040 665 9780
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.