Vad är TopGrip® från Jokasafe?

JokaSafe - for extreme conditions

JokaSafe - for extreme conditions

Jokasafe® -produkter tillverkade av TopGrip® -material är vatten- och vindtäta och tål olja, kemikalier och slitage utmärkt. TopGrip® har testats enligt EN ISO 4675:2017 i –50°C.
TopGrip® by Jokasafe -ytmaterialet tillverkas i Finland. Endast europeiska råmaterial används i framställningsprocessen. Dessutom är fodermaterialet i våra produkter 100 % bomull.

Konstruktion

  • Jokasafe_TopGrip_yta_1.jpg
  • Jokasafe_TopGrip_yta_2.jpg
  • Jokasafe_TopGrip_yta_3.jpg
  • Jokasafe_TopGrip_yta_4.jpg

Standarder och testresultat

Tester som gjorts på handskarna Jokasafe®, Jokasafe TopGrip® och Jokasafe NeoCut har utförts av Satra UK i enlighet med följande EN- och EN ISO-standarder:

EN 420:2003+A1:2009, EN ISO 374-1:2016 typ A eller typ B, EN ISO 374-5:2016, EN 16523-1:2015, EN 388:2016, EN 511:2006, EN ISO 4675:2017, EN ISO 7854:1997 Metod A, EN ISO 2286-3:1998

 

jokasafe ce madeinfinland reach lloyds

 

 Våra produkter är certifierade enligt Finlands arbetshälsoinstitut

Jokasafe smooth product certificate

Jokasafe granulated product certificate

TopGrip by Jokasafe 5510 product certificate      Jokasafe NeoCut product certificate

 

Alla produkter har inte testats enligt alla standarder. Testresultat och piktogram för varje produkt hittar du på Produktsidan och testade kemikalier på Kemikalielistan

 

Försäkran om överensstämmelse

Smooth & Granulated Jokasafe products

Slätä och Granulerade Jokasafe Handskar

Jokasafe votter og hansker med glatt og granulert overflate

Jokasafe vanter og handsker med glat & granuleret overflade

NeoCut by Jokasafe

 

Jokasafe Produkter

 

Produkter tillverkade med TopGrip®

 
jokasafe AHG Anschutz

AHG-Anschütz

Det tyska företaget AHG-Anschütz tillverkar skytteutrustning av hög kvalitet för sportskytte. Anschütz Handels GmbH grundades 1976 för att förbättra utrustningsnivån för sportskyttar.

Tillverkarens breda produktsortiment inkluderar skor, handskar, jackor och andra kläder för skyttesporter.

Produkterna är förstklassiga och tillverkade av hållbara material. Det är därför som flera internationellt framgångsrika toppskyttar använder produkter från AHG. Flera europa- och världsmästerskap har vunnits med AHG-produkter.

Ett av de hållbara materialen som används som en del av AHG-produkterna är Jokasafe TopGrip® halkfria material, som gör att skyttarna kan lita på produktens grepp i tävlingar.

 

TEEMA LINE

Teema Line grundades år 1984 och är en av de ledande tillverkarna och utvecklarna av skytteutrustning i världen. Skyttejackorna och -byxorna tillverkas i Finland av högkvalitativa material och bär varumärket Kurt Thune. Kurt Thunes sortiment innehåller även annan utrustning för sportskytte.

Teema Line använder Jokasafe TopGrip® halskyddsmaterial i tillverkningen av kläder och utrustning. Vid sportskytte är vapnets stabilitet en förutsättning för ett lyckat skott. För att göra siktet mer exakt, är ett av de viktigaste stabilitetselementen att vapnet ligger stadigt mot axeln. I det här fallet använder man Jokasafe TopGrip® halkskyddsmaterial t.ex. i axelpartiet, vilket har visat sig vara ett funktionellt inslag i kläder och utrustning för skyttesport.

 
 

FINNERO

FINNERO designar, tillverkar och importerar husdjursprodukter. Bland annat designas koppel, selar, halsband, termobyxor, tikskydd, midjebälten för hanhundar och många fler produkter i Finland.

FINNERO använder Jokasafe TopGrip® halkskyddsmaterial i sulorna på HALLA LUX-, KURA- och SULO-hundskor. TopGrip®-materialet är flexibelt, vattentätt och nötningsbeständigt och hjälper till att skydda hundens tassar från lera, smuts, irriterande vägsalt, varma trottoarer och kall snö.