Jokasafe tehdaskuvia 2021 11

Jokasafe Karo Pekka VilleJokasafe är ett finskt familjeföretag med mer än ett halvt sekels erfarenhet av tillverkning av högkvalitativa arbetssäkerhetsprodukter.

Alla produkter har utformats för krävande yrkesmässig användning i nära samarbete med våra kunder för att uppnå bästa grepp för ditt arbete. 

Märken

Våra varumärken är JokaSafe-handskarna och den halksäkra TopGrip-ytan.

Vision

Vi vill göra din vardag och ditt arbete säkrare var i världen du än befinner dig. Vi värdesätter våra kunder, våra egna och våra kunders anställda och vår gemensamma globala miljö.

Miljö och CSR

Vi vill att framtiden ska vara säkrare, så vi tänker alltid på de långsiktiga effekterna av våra beslut när det gäller kvaliteten på våra produkter, våra kunder och våra medarbetare.

I vår produktion använder vi högkvalitativt europeiskt PVC-material och 100 % bomull.

Våra kunder värdesätter framför allt att våra produkter kombinerar skydd mot kemikalier, kemiska blandningar och mekanisk nötning samt skyddar mot extrema förhållanden.

 

Certifikat och priser

JokaSafe 60years

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra rutiner. Vi vill utveckla våra arbetsmetoder och vårt samarbete med kunderna.

Alla JokaSafe-produkter är CE-märkta och produkterna har klarat testerna enligt Europeiska unionens EN-standarder. Testerna har utförts av Finlands Institut för Arbetshälsa. Produkterna tillhör skyddsklass 3 (skydd mot dödliga risker).

Förbundet för Finländskt Arbete har tilldelat JokaSafe rätt att använda Nyckelflaggan. Märket talar om att produkten är tillverkad eller tjänsten är producerad i Finland. Alla JokaSafe-produkter har rätt att bära Nyckelflaggan. Tillverkad i Finland.

Företagets ledningssystem har granskats och certifierats av ett oberoende certifieringsorgan i enlighet med följande standarder:

Att vara certifierad enligt en erkänd standard innebär att vi ständigt förbättrar vår arbetsmiljö och våra arbetsmetoder i hela organisationen.