Talvikalastushanskat ja pilkkirukkaset

JokaSafe talvikalastushanskat ja pilkkirukkasetKotimaiset vedenpitävät hanskat ja rukkaset talvikalastukseen sekä pilkille

Talviolosuhteissa kalastaminen vaatii kunnolliset ja toimivat varusteet erityisesti käsineet, sillä vaikka kevätaurinko lämmittää ja ruskettaa pilkkijän naaman ovat kädet kovilla kylmän veden, kosteuden ja pakkasen takia. Jokasafen tuotteet soveltuvat erinomaisesti juuri talvikalastukseen. 

Pilkkiminen on Suomessa jokamiehenoikeus, eikä se vaadi kalastuslupaa. Jäällä tapahtuva kalastus on mukava koko perheen harrastus ja kevätaurinko antaa monesti paremman rusketuksen kuin keväinen etelänmatka. Mutta muistakaa ottaa jäänaskalit mukaan, kun lähdette keväällä kalastamaan!

Suomessa valmistetuissa todella lämpimissä JokaTherm, JokaPolar, JokaNordic ja JokaArctic rukkasissa ja hanskoissa on pinnoitteena vedenpitävä ja notkea -50ºC asteessa testattu PVC-pinnoite ja erittäin lämmin irrotettava ja pestävä teddyvuori. Käsineet eivät tartu metalli- tai alumiinipintaan pakkasella märkänäkään, joten ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi kalastusveneisiin, eivätkä ne takerru kiinni myöskään kairaan tai jääsahaan. Huippukylmältä suojaavat käsineet soveltuvat erinomaisesti myös talvisen pilkkiretken moottorikelkkamatkalle.

Kalastajat kertovat, että saaliskalojen verkkoon tekemät sotkut aukeavat nopeasti pitämällä sotkeutunutta kohtaa kireällä käsien välissä ja hieromalla myttyä JokaSafen rouhepintaisilla (JokaHold, JokaPolar, JokaTherm, JokaTop) rukkasilla tai hanskoilla edestakaisin - verkkosotku avautuu kuin itsestään. Monet kalastajat käyttävät myös JokaTop-mallia erillisellä Teddyvuorella.

Kesäisempään kalastukseen verkkokalastukseen sopiva malli on JokaHold ja JokaHold35, jossa rouhepintaiseen hanskaan on liitetty pitkä jatkovarsi. Viileämmällä ilmalla sen sisään pystyy laittamaan JokaTeddy-lisävuoren, jolloin se toimii hyvin myös kylmässä ilmassa.

Kalastuksessa ja kalankäsittelyssä voi myös käyttää erillistä JokaHihansuojaa käsineiden lisäksi.

Kaikkiin JokaSafen hanskoihin ja rukkasiin on mahdollista laittaa erillinen teddyvuori.

Lue uistelukalastaja Lauri Mäkisen kommentit!

Käsineet soveltuvat erinomaisesti muihinkin talvisiin töihin pilkkimisen ja talvikalastuksen ohella: moottorikelkkailuun, lumenluontiin, ulkoiluun, lasketteluun tai vaikkapa metsätöihin eli mihin vain talviseen työhön tai aktiviteettiin. Ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi myös painepesurin tai lumitykin käyttöön kylmissä ja kosteissa olosuhteissa.

Ne kestävät kylmän ja veden lisäksi esimerkiksi öljyjä ja muita kemikaaleja.

Kaikkiin JokaSafen hanskoihin ja rukkasiin on mahdollista laittaa erillinen teddyvuori.

Katso lähin jälleenmyyjäsi!

JokaSafe hanskojen ominaisuuksia

 

JokaSafe-käsineet - kotimaista laatutyötä

JokaSafe-käsineiden luotettavuus ja tasalaatuisuus perustuu huolelliseen valmistusprosessiin, jossa on lukuisia käsityövaiheita. Jokainen käsinepari käy läpi useita eri laaduntarkastuksia ennen kuin se päätyy hanskalaatikkoon ja loppukäyttäjälleen.

Kaikissa JokaSafe-suojakäsineissä on kaksi PVC-muovikerrosta. Käsineissä, joissa on rouhepinta, on näiden kahden tasaisen muovikerroksen lisäksi siis myös pitoa ja kestävyyttä lisäävä rouhepinta. Suojakäsineiden vuorimateriaali on allergiavapaata, 100 % puuvillaneulosta. Kaikkia käsineitä on saatavana useita eri kokoja. Käsineemme on suunniteltu moneen eri käyttötarkoitukseen ja ne voidaan pestä 40°C:ssa.

« Katso kaikki JokaSafe-tuotteet

JokaSafe talvikalastaushanskat ja pilkkirukkaset