Sukellushanskat

Hanskat vedenalaisiin töihin ja sukellukseen

Suomalaiset veden- ja tuulenpitävät sekö kylmänkestävät JokaSafe hanskat ja rukkaset sukellukseen ja vaikkapa vedenalaiseen hitsaukseen.

Vedenalaista hitsausta käytetään paljon avomerillä esimerkiksi öljynporauslautoilla, putkistojen rakentamisessa tai satamassa laivan rakennuksessa. Kaikki vedenalaiset hitsaus- ja muut työt ovat syvissä vesissä vaarallisia ja vaativat varusteilta paljon.

"Markkinoiden parhaat hanskat"

"Olemme käyttäneet sukelluspukujen suojahanskoina Jokasafe tuotteita 80-luvulta asti. 35 vuoden kokemuksella voin todeta että, Jokasafe-hanskat on todettu markkinoiden parhaaksi!"

Jukka Teleni,
CEO Oy Baltic Divers Ltd

Oy Baltic Divers Ltd on kokenut sekä johtava ammattisukellusyritys Suomessa. Yhtiön toimitusjohtaja/sukeltaja Jukka Telenillä on ammattisukellustöistä yli 35 vuoden erikoisosaaminen.

Sukelluspukujen suojakäsineiksi soveltuvat mm. JokaTop, JokaOiler. Valmistamme myös niistä pidempivartisia versioita tai 3-sormimalleja.

Hanskat eivät tartu metalli- tai alumiinipintaan märkänäkään pakkasella, joten ne soveltuvat erinomaisesti työskentelyyn kylmissä ja kosteissa olosuhteissa.

Ne kestävät kylmän ja veden lisäksi esimerkiksi öljyjä ja muita kemikaaleja.

Kaikkiin JokaSafen hanskoihin ja rukkasiin on mahdollista laittaa erillinen teddyvuori.

Katso lähin jälleenmyyjäsi!

JokaSafe talvihanskojen ominaisuuksia

JokaSafe-käsineet - kotimaista laatutyötä

JokaSafe-käsineiden luotettavuus ja tasalaatuisuus perustuu huolelliseen valmistusprosessiin, jossa on lukuisia käsityövaiheita. Jokainen käsinepari käy läpi useita eri laaduntarkastuksia ennen kuin se päätyy hanskalaatikkoon ja loppukäyttäjälleen.

Kaikissa JokaSafe-suojakäsineissä on kaksi PVC-muovikerrosta. Käsineissä, joissa on rouhepinta, on näiden kahden tasaisen muovikerroksen lisäksi siis myös pitoa ja kestävyyttä lisäävä rouhepinta. Suojakäsineiden vuorimateriaali on allergiavapaata, 100 % puuvillaneulosta. Kaikkia käsineitä on saatavana useita eri kokoja. Käsineemme on suunniteltu moneen eri käyttötarkoitukseen ja ne voidaan pestä 40°C:ssa.

« Katso kaikki JokaSafe-tuotteet

JokaSafe sukellushanskat