Mökkihanskat

Paras hanska mökille!

JokaSafe mökkihanskatSuomalaiset veden- ja tuulenpitävät sekö kylmänkestävät JokaSafe hanskat ja rukkaset.

Mökillä moni meistä pääsee tai joutuu tekemään monenlaisia töitä ja askareita. Työkaluina varastosta löytyy niin moottorisahaa ja raivaussahaa kuin kirvestä ja vesuria. Kukkia ja pensaita pitää istuttaa ja karsia, klapeja pilkkoa saunaan hai hakea vettä kaivosta, järvestä tai joesta. Raivata vaikkapa nokkosia kompostin vierestä tai tyhjentää huussi.

Kaikkiin näihin töihin soveltuu yksi ja sama hanska JokaHold.

Siinä on aivan loistava TopGrip pito, se kestää kemikaaleja, öljyjä, maaleja ja tärkeintä eli käyttöä! Siinä on myös hyvä viillonkestävyys, jos tarvitsee ruusu siirtää toiseen paikkaan, niin sillä voi kaivaa istutuskuopankin. Täysin vedenpitävä se on myös ja kaiken lisäksi Avainlipputuote eli Suomessa valmistettu.

Paras mökkihanska koskaan!

Talviolosuhteita varten on kaikkiin Jokasafe-käsineisiin lisättävissä Teddyvuori. Teddyvuoret voi pestä erikseen samoin kuin hanskat + 40 asteessa.

Maataloustöissä erityisesti kädet ovat kovilla monenlaisten työ- ja sääolosuhteiden takia. Kylmä ja kosteus sekä nesteiden ja kemikaalien käsittely tuovat omat haasteensa erityisesti juuri käsille ja käsineille. JokaSafen tuotteet soveltuvat erinomaisesti juuri maatalouteen. 

Jokasafen JokaHold hanskat tai pidempi versio JokaXRP soveltuvat hyvin maatalouden yleiskäsineiksi. Näissä käsineissä on pinnoitteena vedenpitävä ja notkea -50 ºC asteessa testattu TopGrip PVC-pinnoite. Käsineet soveltuvat erinomaisesti myös vaikkapa metsätöihin tai pihapuutarhan hoitoon ja istutukseen.

Käsineillämme saat erinomaisen otteen tarvittaessa eläimistä tai vaikkapa kirveen varresta ja haloista pilkottaessa klapeja vaikka lauantaina saunaa varten tai grilliin hiillosta varten. Hanskat eivät tartu metalli- tai alumiinipintaan märkänäkään pakkasella, joten ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi myös painepesurin käyttöön myös kylmissä ja kosteissa olosuhteissa.

Kaikkiin JokaSafen hanskoihin ja rukkasiin voidaan lisätä käsivarrensuojat joko erillisenä tai käsineisiin kiinnitettynä. Esimerkiksi JokaHold35 ja JokaXO35 malleissa on valmiina käsivarren suojat. Näin käsineet antavat erinomaisen suojan vaikkapa kaluston pesutöissä painepesurilla.

Talviolosuhteita varten on kaikkiin käsineisiin lisättävissä Teddyvuori. Teddyvuoret voi pestä erikseen samoin kuin hanskat +40 ºC asteessa.

Maataloudessa käytettyjen kemikaalien ja pesuaineiden käsittelyssä erinomaisia ovat sileäpintaiset ja pitkävartiset hanskamme JokaOiler35SP ja JokaOiler45.

Katso lähin jälleenmyyjäsi!

JokaSafe hanskojen ominaisuuksia

JokaSafe-käsineet - kotimaista laatutyötä

JokaSafe-käsineiden luotettavuus ja tasalaatuisuus perustuu huolelliseen valmistusprosessiin, jossa on lukuisia käsityövaiheita. Jokainen käsinepari käy läpi useita eri laaduntarkastuksia ennen kuin se päätyy hanskalaatikkoon ja loppukäyttäjälleen.

Kaikissa JokaSafe-suojakäsineissä on kaksi PVC-muovikerrosta. Käsineissä, joissa on rouhepinta, on näiden kahden tasaisen muovikerroksen lisäksi siis myös pitoa ja kestävyyttä lisäävä rouhepinta. Suojakäsineiden vuorimateriaali on allergiavapaata, 100 % puuvillaneulosta. Kaikkia käsineitä on saatavana useita eri kokoja. Käsineemme on suunniteltu moneen eri käyttötarkoitukseen ja ne voidaan pestä 40°C:ssa.

« Katso kaikki JokaSafe-tuotteet

JokaSafe mökkihanskat