Maataloushanskat

JokaSafe hanskat maatalouden töihin, maataloushanskatHanskat maataloustöihin sekä eläinten hoitoon ja käsittelyyn.

Maataloustöissä erityisesti kädet ovat kovilla monenlaisten työ- ja sääolosuhteiden takia. Kylmä ja kosteus sekä nesteiden ja kemikaalien käsittely tuovat omat haasteensa erityisesti juuri käsille ja käsineille. JokaSafen tuotteet soveltuvat erinomaisesti juuri maatalouteen. 

Jokasafen JokaHold hanskat tai pidempi versio JokaXRP soveltuvat hyvin maatalouden yleiskäsineiksi. Näissä käsineissä on pinnoitteena vedenpitävä ja notkea -50 ºC asteessa testattu TopGrip PVC-pinnoite. Käsineet soveltuvat erinomaisesti myös vaikkapa metsätöihin tai pihapuutarhan hoitoon ja istutukseen.

Käsineillämme saat erinomaisen otteen tarvittaessa eläimistä tai vaikkapa kirveen varresta ja haloista pilkottaessa klapeja vaikka lauantaina saunaa varten tai grilliin hiillosta varten. Hanskat eivät tartu metalli- tai alumiinipintaan märkänäkään pakkasella, joten ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi myös painepesurin käyttöön myös kylmissä ja kosteissa olosuhteissa.

Kaikkiin JokaSafen hanskoihin ja rukkasiin voidaan lisätä käsivarrensuojat joko erillisenä tai käsineisiin kiinnitettynä. Esimerkiksi JokaHold35 ja JokaXO35 malleissa on valmiina käsivarren suojat. Näin käsineet antavat erinomaisen suojan vaikkapa kaluston pesutöissä painepesurilla.

Talviolosuhteita varten on kaikkiin käsineisiin lisättävissä Teddyvuori. Teddyvuoret voi pestä erikseen samoin kuin hanskat +40 ºC asteessa.

Maataloudessa käytettyjen kemikaalien ja pesuaineiden käsittelyssä erinomaisia ovat sileäpintaiset ja pitkävartiset hanskamme JokaOiler35SP ja JokaOiler45.

Katso lähin jälleenmyyjäsi!

JokaSafe hanskojen ominaisuuksia

  • Erittäin lämmin teddyvuodi, suojaa jopa -50ºC kontaktikylmältä
  • Vedenpitävä, tuulenpitävä
  • Huippu TopGrip -pito
  • Suojaa myös öljyjä ja kemikaaleja vastaan
  • Tuotteiden tarkemmat tekniset ominaisuudet
     

JokaSafe-käsineet - kotimaista laatutyötä

JokaSafe-käsineiden luotettavuus ja tasalaatuisuus perustuu huolelliseen valmistusprosessiin, jossa on lukuisia käsityövaiheita. Jokainen käsinepari käy läpi useita eri laaduntarkastuksia ennen kuin se päätyy hanskalaatikkoon ja loppukäyttäjälleen.

Kaikissa JokaSafe-suojakäsineissä on kaksi PVC-muovikerrosta. Käsineissä, joissa on rouhepinta, on näiden kahden tasaisen muovikerroksen lisäksi siis myös pitoa ja kestävyyttä lisäävä rouhepinta. Suojakäsineiden vuorimateriaali on allergiavapaata, 100 % puuvillaneulosta. Kaikkia käsineitä on saatavana useita eri kokoja. Käsineemme on suunniteltu moneen eri käyttötarkoitukseen ja ne voidaan pestä 40°C:ssa.

« Katso kaikki JokaSafe-tuotteet

JokaSafe hanskat maatalouden töihin