Hanskat pesemiseen

JokaSafe talvikalastushanskat ja pilkkirukkasetSuomalaiset veden- ja öljynkestävät JokaSafe hanskat ja rukkaset kaikkiin puhdistus- ja pesuun liittyviin töihin - myös kylmiin olosuhteisiin: hanskat ikkunanpesuun, hanskat autonpesuun, hanskat kuljetuskaluston pesuun, hanskat maatalouskaluston pesuun jne...

JokaSafen käsineet soveltuvat eriomaisesti kaikenlaisiin pesutöihin. Esimerkiksi ammattimaiset ikkunanpesijät tietävät, että hanskan on oltava täysin vedenpitävä sekä suojattava pesussa ja puhdistuksessa käytettäviltä puhdistusaineilta ja kemikaaleilta. Niiden on kestettävä ja annettava huippupito pesulaitteen, harjojen ja muiden puhdistustyökalujen käyttöön. Käsineen on myös oltava lämmin - jokainen ikkunanpesijä tietää, että esimerkiksi talvella korkeiden kerrostalojen ikkunoita pestessään voi olla todella kylmää ja tuulista.

Jokaisella raskaan kaluston kuljetusyrityksellä pitäisi olla kunnon käsine kalustonpuhdistukseen. JokaSafen tuotteista ne löytyvät! JokaSafen valmistamat hanskat antavat niin parhaan pidon kuin suojan ammattimaiseen ikkunanpesuun tai kalustonpesuun. JokaSafe käsineet sopivat hyvin pesu- ja puhdistustöihin. Ne kestävät kylmän ja veden lisäksi esimerkiksi öljyjä ja muita kemikaaleja.

Käsineisiin on tarvittaessa saatavana erilliset tai hanskoihin liitetyt käsivarrensuojat (JokaXo35, JokaHold35). Kaikkiin JokaSafen hanskoihin ja rukkasiin on mahdollista laittaa erillinen teddyvuori tai käyttää tarvittaessa ohuita aluskäsineitä.

Hanskat eivät tartu metalli- tai alumiinipintaan märkänäkään pakkasella, joten ne soveltuvat erinomaisesti myös esimerkiksi painepesurin tai lumitykin käyttöön kylmissä, tuulisissa ja kosteissa olosuhteissa.

Kaikki Jokasafe hanskat ja rukkaset voidaan pestä +40 °C asteessa.

Katso lähin jälleenmyyjäsi!

JokaSafe hanskojen ominaisuuksia

  • Suojaa jopa -50ºC kontaktikylmältä
  • Vedenpitävä, tuulenpitävä
  • Eivät tartu märkänäkään pakkasella metallipintaan
  • Huippu TopGrip -pito rouheissa käsineissä
  • Suojaa myös öljyjä ja kemikaaleja vastaan
  • Tuotteiden tarkemmat tekniset ominaisuudet

JokaSafe-käsineet - kotimaista laatutyötä

JokaSafe-käsineiden luotettavuus ja tasalaatuisuus perustuu huolelliseen valmistusprosessiin, jossa on lukuisia käsityövaiheita. Jokainen käsinepari käy läpi useita eri laaduntarkastuksia ennen kuin se päätyy hanskalaatikkoon ja loppukäyttäjälleen.

Kaikissa JokaSafe-suojakäsineissä on kaksi PVC-muovikerrosta. Käsineissä, joissa on rouhepinta, on näiden kahden tasaisen muovikerroksen lisäksi siis myös pitoa ja kestävyyttä lisäävä rouhepinta. Suojakäsineiden vuorimateriaali on allergiavapaata, 100 % puuvillaneulosta. Kaikkia käsineitä on saatavana useita eri kokoja. Käsineemme on suunniteltu moneen eri käyttötarkoitukseen ja ne voidaan pestä 40°C:ssa.

« Katso kaikki JokaSafe-tuotteet

JokaSafe hanskat pesemiseen