Hanskat logistiikka-alalle

Hanskat varastoon, terminaalin ja kaikkiin kuljetuksiin

Suomalaiset veden- ja öljynkestävät JokaSafe hanskat ja rukkaset vaihteleviin olosuhteisiin.

Jokasafe käsineet sopivat hyvin rahdinjätteen- ja öljykuljetukseen liittyviin töihin. Ne kestävät kylmän ja veden lisäksi esimerkiksi öljyjä ja muita kemikaaleja.

Esimerkiksi käyttäjäasiakkaamme käyttää öljynjakelukuljetuksissa JokaOiler käsineitä. Ks. heidän esittelyvideonsa tästä. https://www.youtube.com/watch?v=O6Q0jo_69ik

Käsineet sopivat hyvin myös niin maidon, betonin, jätteenkuljetukseen. Oli kalustosi sitten, paine- ja imupaine-, jäte-, maito-, öljy-, polttoaine-, pumppuauto niin pitkien letkujen käsittelyssä veden- kemikaalien ja öljynkestävät JokaOiler tuoteperheen hanskat ja rukkaset pitävät kätesi puhtaina ja lämpiminä.

Rahdin kuljetukseen, varasto- ja terminaalitöihin parhaan pidon saat JokaHold-käsineistä. Niissä on kaksinkertaisen öljyjä ja kemikaaleja kestävän PVC-pinnoitteen lisäksi rouhea, granuloitu TopGrip by JokaSafe pinta, joka antaa todella erinomaisen pidon oli käsittelemäsi tuote millainen tahansa. TopGrip-pinnoite antaa niihin myös erinomaisen kestävyyden sekä hyvän viiltosuojauksen. Ne kestävät kovaa käyttöä hyvin.

"Lämpimimmät hanskat ikinä!"

Teemu Iso-Pellinen on käyttänyt työssään JokaTherm rukkasia jo vuosia. Nämä ovat parhaat työkäsineet koskaan, hän kertoo. Kädet eivät ole kylmät ikinä ja näistä ei mene mikään lävitse. JokaThermit ovat lämpimimmät hanskat ikinä!!

Teemu Iso-Pellinen,
jätteenkuljetus yrittäjä

Kaikkiin JokaSafen hanskoihin ja rukkasiin on mahdollista laittaa erillinen teddyvuori tai käyttää tarvittaessa ohuita aluskäsineitä.

Hanskat eivät tartu metalli- tai alumiinipintaan märkänäkään pakkasella, joten ne soveltuvat erinomaisesti myös esimerkiksi painepesurin tai lumitykin käyttöön kylmissä ja kosteissa olosuhteissa.

Kaikki Jokasafe hanskat ja rukkaset voidaan pestä + 40 asteessa.

Katso lähin jälleenmyyjäsi!

JokaSafe hanskojen ominaisuuksia

JokaSafe-käsineet - kotimaista laatutyötä

JokaSafe-käsineiden luotettavuus ja tasalaatuisuus perustuu huolelliseen valmistusprosessiin, jossa on lukuisia käsityövaiheita. Jokainen käsinepari käy läpi useita eri laaduntarkastuksia ennen kuin se päätyy hanskalaatikkoon ja loppukäyttäjälleen.

Kaikissa JokaSafe-suojakäsineissä on kaksi PVC-muovikerrosta. Käsineissä, joissa on rouhepinta, on näiden kahden tasaisen muovikerroksen lisäksi siis myös pitoa ja kestävyyttä lisäävä rouhepinta. Suojakäsineiden vuorimateriaali on allergiavapaata, 100 % puuvillaneulosta. Kaikkia käsineitä on saatavana useita eri kokoja. Käsineemme on suunniteltu moneen eri käyttötarkoitukseen ja ne voidaan pestä 40°C:ssa.

« Katso kaikki JokaSafe-tuotteet

JokaSafe hanskat logistiikka-alalle