Hanskat kalastukseen ja kalankasvatukseen

JokaSafe talvikalastushanskat ja pilkkirukkasetSuomalaiset veden- ja tuulenpitävät sekä kylmänkestävät JokaSafe hanskat ja rukkaset kalastukseen ja kalankasvatukseen.

Kalastaminen tapahtuu monesti hyvin erilaisissa sääolosuhteissa, mikä vaatii kunnolliset ja toimivat varusteet - erityisesti käsineet. Kädet ovat kovilla kylmän veden, kosteuden, tuulen ja pakkasenkin takia. JokaSafen tuotteet soveltuvat erinomaisesti juuri kalastukseen. 

Jokasafen JokaHold hanskat soveltuvat hyvin kalastukseen. Niihin voidaan lisätä käsivarren suojat joko erillisenä tai käsineisiin kiinnitettynä. Esimerkiksi JokaHold35 ja JokaXO35 -malleissa on valmiina käsivarren suojat. Monet kalastajat käyttävät myös JokaTop mallia erillisellä Teddyvuorella. Teddyvuori on lisättävissä kaikkiin valmistamiimme käsineisiin kylmempiä olosuhteita varten. Teddyvuoret voi pestä erikseen samoin kuin hanskat + 40 °C asteessa.

”Olemme käyttäneet Jokasafen hanskoja jo yli 20 vuotta. Hanskoilla saa erinomaisen pitävän otteen sekä kaloista että havaksesta. Käytämme käsineitä sekä rysäkalastuksessa että talvisin verkkokalastuksessa, kun kalastamme verkoilla jään alla. Talvisin käytämme JokaTherm-rukkasta ja kesällä eniten JokaTop-mallia”

Tarmo Tolvanen, Vendace Ky www.hoitokalastus.fi

”Olimme useamman venekunnan kanssa kalastamassa Ruotsin ja Bornholmin välillä kylmässä kevätsäässä, kädet pysyivät kuivina ja lämpöisinä ja käsineet sopivat kaikkiin hommiin itse veneessäkin ja kalasta saa mahtavan pitävän otteen grippipinnan ansionsa. Kalaa ylöskelattaessa otin hanskan pois kädestä, jotta tuntuma kelaukseen pysyi parempana, mutta aivan tosi lämmin hanska on. Myös haavista ja nostokoukusta saa tosi pitävän otteen.”

Lauri Mäkinen, uistelukalastaja

Katso myös: Talvikalastushanskat ja pilkkirukkaset

Katso lähin jälleenmyyjäsi!

JokaSafe talvihanskojen ominaisuuksia


JokaSafe-käsineet - kotimaista laatutyötä

JokaSafe-käsineiden luotettavuus ja tasalaatuisuus perustuu huolelliseen valmistusprosessiin, jossa on lukuisia käsityövaiheita. Jokainen käsinepari käy läpi useita eri laaduntarkastuksia ennen kuin se päätyy hanskalaatikkoon ja loppukäyttäjälleen.

Kaikissa JokaSafe-suojakäsineissä on kaksi PVC-muovikerrosta. Käsineissä, joissa on rouhepinta, on näiden kahden tasaisen muovikerroksen lisäksi siis myös pitoa ja kestävyyttä lisäävä rouhepinta. Suojakäsineiden vuorimateriaali on allergiavapaata, 100 % puuvillaneulosta. Kaikkia käsineitä on saatavana useita eri kokoja. Käsineemme on suunniteltu moneen eri käyttötarkoitukseen ja ne voidaan pestä 40°C:ssa.

« Katso kaikki JokaSafe-tuotteet

JokaSafe hanskat kalastukseen