Tuotteet

Rajaa tuotteita

JokaSafe hanskat metsätöihinHanskat metsätöihin ja halkopinolle

Suomalaiset veden- ja tuulenpitävät JokaSafe hanskat ja rukkaset ovat loistava valinta käsien suojaksi metsätöihin ja metsänistutukseen.

Metsätöissä erityisesti kädet ovat kovilla monenlaisten työskentely- ja sääolosuhteiden takia. Kylmä ja kosteus sekä öljyjen ja polttoaineen käsittely tuo omat haasteensa erityisesti juuri käsille ja käsineille. JokaSafen tuotteet soveltuvatkin erinomaisesti juuri metsätöihin.

JokaSafen JokaHold hanskat tai pidempi versio JokaXRP soveltuvat hyvin metsälouden yleiskäsineiksi. Näissä käsineissä on pinnoitteena vedenpitävä ja notkea -50 ºC asteessa testattu TopGrip PVC-pinnoite. Käsineet soveltuvat erinomaisesti myös yleiskäsineeksi maataloustöihin ja metsänistutukseen.

Käsineillämme saat erinomaisen otteen puusta ja työvälineistä oli käsissäsi sitten moottorisaha, raivaussaha tai vesuri. Hanskat eivät tartu metalli- tai alumiinipintaan märkänäkään pakkasella, joten ne soveltuvat erinomaisesti työskentelyyn myös kylmissä ja kosteissa olosuhteissa. Ne kestävät kylmän ja veden lisäksi esimerkiksi öljyjä ja muita kemikaaleja ja niissä on myös hyvä viiltosuojaus (huom! ei testattua viiltosuojausta moottorisahan teräketjua varten).

JokaSafen JokaThermJokaPolarJokaNordic ja JokaArctic rukkasissa ja hanskoissa on pinnoitteena vedenpitävä ja notkea -50ºC asteessa testattu PVC-pinnoite ja erittäin lämmin irrotettava ja pestävä teddyvuori. Käsineet soveltuvat erinomaisesti muihinkin talvisiin töihin metsätöiden ohella: moottorikelkkailuun, lumenluontiin, ulkoiluun, lasketteluun tai vaikkapa talvikalaan tai pilkille eli mihin vain talviseen työhön tai aktiviteettiin.

Kaikkiin Jokasafen hanskoihin ja rukkasiin on saatavilla pidempi tai lyhyempi käsivarrensuoja joko erillisenä tai käsineisiin kiinnitettynä. Esimerkiksi JokaHold35 ja JokaXO35 malleissa on valmiina käsivarren suojat.

Talviolosuhteita varten on kaikkiin käsineisiin lisättävissä Teddyvuori. Teddyvuoret voi pestä erikseen samoin kuin hanskat +40 ºC.

Katso lähin jälleenmyyjäsi!

JokaSafe hanskojen ominaisuuksia

  • Erittäin lämmin teddyvuodi, suojaa jopa -50ºC kontaktikylmältä
  • Vedenpitävä, tuulenpitävä
  • Huippu TopGrip -pito
  • Suojaa myös öljyjä ja kemikaaleja vastaan
  • Tuotteiden tarkemmat tekniset ominaisuudet
     

JokaSafe-käsineet - kotimaista laatutyötä

JokaSafe-käsineiden luotettavuus ja tasalaatuisuus perustuu huolelliseen valmistusprosessiin, jossa on lukuisia käsityövaiheita. Jokainen käsinepari käy läpi useita eri laaduntarkastuksia ennen kuin se päätyy hanskalaatikkoon ja loppukäyttäjälleen.

Kaikissa JokaSafe-suojakäsineissä on kaksi PVC-muovikerrosta. Käsineissä, joissa on rouhepinta, on näiden kahden tasaisen muovikerroksen lisäksi siis myös pitoa ja kestävyyttä lisäävä rouhepinta. Suojakäsineiden vuorimateriaali on allergiavapaata, 100 % puuvillaneulosta. Kaikkia käsineitä on saatavana useita eri kokoja. Käsineemme on suunniteltu moneen eri käyttötarkoitukseen ja ne voidaan pestä 40°C:ssa.

« Katso kaikki JokaSafe-tuotteet

JokaSafe hanskat maatalouden töihin