HakiKalatalous- ja vesiviljelyn tutkimuslaitos (unkarinkielinen lyhenne on HAKI) on Unkarin valtion hallinnoima tutkimuslaitos, joka on perustettu v. 1953 Szarvasissa. Instituutti päivitettiin FAO / UNDP-ohjelman puitteissa vuosina 1975-1980, ja siitä tuli kansainvälisesti tunnustettu tutkimus- ja koulutuskeskus. Kuvassa työntekijöistä Péter on tekemässä koekalastusta kalan koon ja terveyden tarkastusta varten HAKIssa Szarvasissa. Péter kertoo, että JokaHold35-käsineessä on todella hyvä pito verkkoon ja kalaan.

HAKI, Research Institute for Fisheries and Aquaculture. Tutkimusinstituutti (kalankasvatus ja vesiviljely)
Szarvas, Hungary

Sakhalin MachinerySakhalin Machineryon toiminut Caterpillar jälleenmyyjänä Sahalinin saarella, Venäjällä vuodesta 2002 alkaen.

www.sakhalinmachinery.ru

Anton Dubina työskentelee kuvassa Caterpillar koneiden JokaHold-hanskoissa parissa.

Mallaskosken Panimo” Panimotyössä puhtaus on enemmän kuin puoli ruokaa. Käsittelemme panimopesuaineita päivittäin useasti ja parhaimmat käsineet tähän työhön tulevat JokaSafelta.”

Jyri Ojaluoma,
Panimomestari

Mallaskosken Panimo

HilametHilamet Oy tekee lämpökäsittelypalvelua Suomessa. Hilamet on erikoistunut induktio- ja hiilletyskarkaisuun ja nitraukseen sekä hehkutukseen ja nuorrutukseen.

Käytämme esimerkiksi Induktiokarkaisussa kappaleita käsiteltäessä JokaOiler 35SP-käsinettä. Ne ovat kestävämmät kuin kilpailevat tuotteet, eikä niiden kanssa työskennellessä ei ole väliä onko kappale märkä vai kuiva, aina löytyy pitoa!

Hannu Kangas,
tuotantopäällikkö Hilamet Oy

Hydrostroij, Kalastus ja rakennusosasto
Sahalinin saari, Venäjä.
www.gidrostroy.com/contacts.html

Kuvassa Ivan Yarygin rakennuksen purkutöissä kädessään JokaSafen JokaHold35 -käsineet.

A Passage Through Ice'A Passage Through Ice' Purjehdus retkikunnasta tuli ensimmäinen purjehdusvene historiassa, joka purjehti läpi M'Cluren salmen Kanadan Arktisissa osissa vuonna 2012. He purjehtivat napapiiriä pitkin Alaskan rannikolta, käyttäen pohjoisinta luoteisväylää, jota pitkin ei koskaan aiemmin oltu purjeveneellä menty läpi.

Kansainvälisessä ryhmässä oli mukana Edvin Buregren, Nicolas Peissel and Morgan Peissel. He viettivät kolme kuukautta merellä 31 jalkaisessa veneessä Newfoundlandistä Kanadasta Grönlantiin, läpi Kanadan Arktisten alueiden, tutkien pienenevää Pohjoisnavan jääpeitettä ja tuoden ilmastonmuutosta ihmisten tietoisuuteen.

Ryhmä käytti JokaSafen käsineitä ja rukkasia tutkimusretkellä. Käsineet pitivät käden lämpöisinä ja kuivina todella ankarissa olosuhteissa.

Lauri MäkinenOlimme useamman venekunnan kanssa kalastamassa Ruotsin ja Bornholmin välillä kylmässä kevätsäässä. Kädet pysyivät kuivina ja lämpöisinä ja käsineet sopivat kaikkiin hommiin myös veneessä. Kalasta saa mahtavan pitävän otteen grippipinnan ansionsa. Kalaa ylöskelattaessa otin hanskan pois kädestä, jotta tuntuma kelaukseen pysyi parempana, mutta aivan tosi lämmin hanska on. Myös haavista ja nostokoukusta saa tosi pitävän otteen.

Lauri Mäkinen,
Uistelukalastaja

Teemu Iso-PellinenTeemu Iso-Pellinen on käyttänyt työssään JokaTherm rukkasia jo vuosia. Nämä ovat parhaat työkäsineet koskaan, hän kertoo. Kädet eivät ole kylmät ikinä ja näistä ei mene mikään lävitse. JokaThermit ovat lämpimimmät hanskat ikinä!!

Teemu Iso-Pellinen,
jätteenkuljetus yrittäjä

 

 

 

Power Oil / Kuljetusliike Jari Välikangas Oy toimittaa Neste -polttoaineet turvallisesti ja luotettavasti yrityksille, maatalouksille ja yksityisille asiakkaille Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa. Avainasiana ovat nopeat toimitukset sovitussa aikataulussa. Power Oilin ammattitaitoinen henkilöstö ja moderni kuljetuskalusto takaavat turvalliset polttoainetoimitukset kaikille asiakkaille. Power Oilin kuljettajat käyttävät JokaOiler35SP-hanskoja ja JokaOiler-rukkasia öljykuljetuksissa: Käteen sopiva, hyvä tehdä töitä, helppo tiputtaa kädesta ja helppo laittaa takaisin.

Jari Välikangas
Toimitusjohtaja
Power Oil Jari Välikangas Oy

”Olemme käyttäneet Jokasafen hanskoja jo yli 20 vuotta. Hanskoilla saa erinomaisen pitävän otteen sekä kaloista että havaksesta. Käytämme käsineitä sekä rysäkalastuksessa että talvisin verkkokalastuksessa, kun kalastamme verkoilla jään alla. Talvisin käytämme JokaTherm-rukkasta ja kesällä eniten JokaTop-mallia” Kuva: www.kivikangas.fi Lue linkistä lisää talviverkkokalastus vinkkejä ja oppeja!

Tarmo Tolvanen, Vendace Ky www.hoitokalastus.fi

 

Olemme käyttäneet sukelluspukujen suojahanskoina Jokasafe tuotteita 80-luvulta asti.

35 vuoden kokemuksella voin sanoa, että Jokasafe-hanskat on todettu markkinoiden parhaaksi!

Jukka Teleni, CEO Oy Baltic Divers Ltd

Olen rakastunut näihin JokaTherm-käsineisiin, kasvatamme suolakurkkuja MIchiganissa Yhdysvalloissa. Työskentelemme erilaisissa sääolosuhteissa ulkona. Talvisin täällä on kylmää ja kosteaa. Rukkaset olivat ensimmäinen käsinepari, joissa koskaan huomasin, että käteni pysyivät kuivina ja hyvin lämpiminä. Työni on erittäin haastavaa työvaatteille ja -käsineille, joten käytän yleensä parin talvessa. Myös työkaverini ovat rakastuneet näihin hanskoihin!

Richard Schott, Michigan, USA