JokaSafe Facebook JokaSafe Instagram JokaSafe Youtube JokaSafe LinkedIn JokaSafe Twitter
  • FI
  • EN
  • RU
  • DE
  • FR
  • ES
  • SE
Jokamuovi Oy - JokaSafe

Blogi

Ootko sä istunut tuon saman läppärin ääressä koko 30 vuotta!?

Tämän kuolemattoman lauseen päästi suustaan eräs alakoululainen, joka oli ryhmän mukana tutustumassa yritykseemme viime vuonna. Kysymys oli tarkoitettu äidilleni, Tuulikki Hirvikoskelle, joka on ollut Jokamuovin palveluksessa vuodesta 1979. Hän jäi juuri tämän vuoden tammikuussa eläkkeelle ja hymyili kysyjälle sanoen että ei, ei hän ole istunut koko aikaa tässä. Silloin kun hän aloitti, oli postissa yksi lennätin, jonka kautta sanomat lähetettiin ja asiat kirjoitettiin paperille, koska koneita ei ollut. Hän jatkoi että myöhemmin meillekin tuli telex ja edelleen telefax, mutta siinä vaiheessa kysyjän mielenkiinto oli jo kiinnittynyt johonkin toiseen asiaan.

Hanskatehtailijan blogi

Tämän blogin ajatuksena on kertoa hieman tarkemmin Suomen ainoan muovikäsineitä valmistavan hanskatehtaan arjesta. Pääset kertomusten mukana tehdaskierrokselle, sekä myyntireissuille ja toivottavasti saamme sinulta myös ajatuksia toimintamme ja tuotekehityksemme tueksi. Olen itse miettinyt tämän blogin aloittamista jo viimeisen vuoden ajan, mutta nyt kun saimme joukkoomme uuden vientijohtajan – Lahtisen Juhan – nousi aihe pintaan ja päätimme yhdessä, että alamme kirjoittamaan blogia ajankohtaisista aiheista.

Myyntimies maailmalla

Uusi työ, uudet tuotteet ja uudet kujeet?

Ei se aivan niin mene. Toki on paljon uutta opittavaa niin tuotteista kuin yrityksestä ja sidosryhmistä, mutta myyntityö itse on työtä; järjestelmällistä työtä ja itse kuvaisinkin tarkemmin, että myyntityö on järjestelmällistä työtä, jota voi kuvata matematiikalla. Mutta ei pelkästään matematiikkaa, pelisilmää tarvitaan paljon. Pitää ymmärtää milloin pitää kuunnella asiakasta ja mitä pitää kysyä, että saa Asiakkaan kertomaan, mitä he oikeasti tarvitsevat ja mitä se saisi maksaa.